Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca Sense Sang diu que les Balears «estan a punt de donar el cop de gràcia» a la tauromàquia

2126
Mallorca Sense Sang diu que Balears «està un punt de donar el cop de gràcia» a la tauromàquia. | Arxiu

Mallorca Sense Sang ha constatat aquesta setmana que les Balears estan a punt de donar el cop de gràcia a la tauromàquia. Així, s’ha registrat aquesta setmana al Parlament la proposició de llei per abolir les corregudes de toros a les Balears i el correbou de Fornalutx.

L’entitat ha assenyalat que, si els terminis es compleixen, el mes de juny entraria en vigor aquesta llei i la tauromàquia serà «només un mal record en terres mallorquines».

Guillermo Amengual, portaveu de la campanya, ha assegurat que «és hora de fer justícia envers els animals». «Les Balears no volen més vessament de sang d'animals innocents per distracció. La ciutadania mallorquina ha dit prou a un practica cruel i primitiva digna d'un poble bàrbar i no d’una societat civilitzada», ha afirmat.

150.000 signatures

La campanya Mallorca Sense Sang ha aconseguint més de 150.000 signatures de suport i la declaració de 33 municipis com a antitaurins. A més, ha denunciat reiterades vegades el «lamentable» estat de conservació en què es troba la plaça de toros de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.