Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma candidata a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO

2090
L'objectiu de la trobada ha estat posar en comú la possibilitat d'unir esforços entre les tres ciutats i elaborar un document conjunt entre les tres administracions públiques. | Ajuntament

El batlle de Palma, José Hila, s'ha reunit aquest dijous amb representants de l'Ajuntament de Perpinyà per valorar la possibilitat de presentar una candidatura conjunta a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco que englobi les ciutats de Palma, Perpinyà i Cotlliure.

L'objectiu de la trobada ha estat posar en comú la possibilitat d'unir esforços entre les tres ciutats i elaborar un document conjunt entre les tres administracions públiques que després es proposarà a la resta de membres del consistori, segons informa l'Ajuntament en un comunicat.


La reunió s’ha portat a terme entre el batlle de Palma, el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística -Miquel Perelló-, la directora general de Cultura -Francisca Niell- i el tinent d'alcalde d'assumptes catalans, cooperació entre fronteres i administració -Brice Lafontaine-, i el responsable de gestió del patrimoni, de seguiment de les adquisicions del patrimoni històric i encarregat de la classificació de la Unesco -Yves Guizard.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.