Setmanari d'informació local - 138 anys

Compte enrere per a la innovació a les Balears

2086
El president d’IBClusters, Jaume Monserrat, ha volarat positivament l'interès per «fomentar la col•laboració entre agents públics i privats».

Les vies de col·laboració per portar endavant els projectes de Ramon Llull 2030 o el desenvolupament de la SmartOffice i la Smartcity s’han obert aquest dijous amb la reunió de l’Ajuntament amb representants d’IBClusters.

L'alcalde de l’Ajuntament de Palma, José Hila, i la tinent d'alcalde de Funció Pública, Aurora Jhardi, han rebut a representants de l’associació. L’alcalde ha considerat que «és el moment d'innovar com a ciutat», perquè «el turisme és la base, però els últims anys han demostrat que aquesta activitat no és suficient. Cal diversificar-se i generar un nou model de ciutat».


Els objectius d’IBClusters

El president d’IBClusters, Jaume Monserrat, ha valorat positivament l'interès per «fomentar la col·laboració entre agents públics i privats». Segons Monserrat, és important oferir «respostes conjuntes a reptes estratègics on la resposta individual és insuficient». En aquest sentit, el president ha destacat que els objectius de l’associació són la transformació de la societat a través de la innovació.

Sis Clusters a Balears

IBClusters és una associació que componen els sis clusters que actualment operen a Balears: Turistec (Cluster Internacional de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació aplicades al Turisme); CLAB (Cluster Audiovisual de les Illes Balears); Balears.t (Cluster d'Innovació Tecnològica en Turisme de les Illes Balears); BIOIB (Cluster Biotecnològic de les Illes Balears); Idimar (Cluster d'Innovació Marina de les Illes Balear) i CliQIB (Cluster de la Indústria Química dels Illes Balears).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.