Setmanari d'informació local - 138 anys

Salvem Portocolom torna a la càrrega

2026
Logotip de la Plataforma Salvem Portocolom | Salvem Portocolom

Salvem Portocolom torna a defensar un port lliure. L’entitat ha engegat una campanya, en la què ha publicat diversos comunicats, per tal de preservar el port i en contra dels acords entre l’Ajuntament de Felanitx i el Club Nàutic.   

L’entitat, en aquest sentit, ha assegurat que el seu objectiu «és evitar la desfiguració i gentrificació del Port de Felanitx i, en aquest sentit, treballam en una primera fase, en la informació de la població per evitar que l'Autoritat Portuària i el Club Nàutic de Portocolom puguin dur a terme els seus projectes sense que ningú hi pugui formular les seves objeccions».

L’entitat ha explicat que l'actual directiva del Club Nàutic «va ser renovada durant una junta ‘general’, a la qual assistiren uns 60 socis d'un total de més de 500. La gran majoria dels socis ni coneixen els plans concrets de la seva directiva.»

«L'escrit del Consell que demanava un informe tècnic de l'Ajuntament referent a la construcció de la rampa que acaba de construir el Club Nàutic, una vegada enregistrada, va desaparèixer i el termini per contestar va acabar sense que ningú tractàs el tema (durant l'equip de govern Tauler)», ha assegurat l’entitat. «El Club Nàutic no informa la població sinó la confronta amb fets consumats», ha afegit.

A més dels comunicats , Salvem Portocolom editarà diferents vinyetes realitzades per artistes locals. «Són unes primeres iniciatives per ‘encalentir motors’ que ens serveixen per mobilitzar la gent del Port i en general, i per preparar unes accions de protesta més contundents», ha assegurat. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.