Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB de Binissalem critica la «paràlisi» de l'Ajuntament

2022
El PSIB de Binissalem critica la «paràlisi» de l'Ajuntament. | Arxiu

Els socialistes de Binissalem han denunciat la paràlisi en la qual el PP té sotmès l'Ajuntament del municipi des que governa en minoria, i en concret, des de la incapacitat del batle d'aprovar els pressuposts per enguany.

Així ho ha manifestat la portaveu Pepa Ramis, qui manté el ‘no’ dels socialistes a uns comptes «immòbils respecte als anys anteriors, poc seriosos i en els quals s'ha invertit poc temps».

Ramis ha lamentat que són uns pressuposts «sense objectiu, prevists per gestionar el dia a dia i que no aposten pel benestar social, la promoció turística, la dinamització econòmica del municipi, la conservació del patrimoni ni cap pla de mobilitat».

Abstenció

Ramis també ha assegurat no entendre quines són les intencions del batle del PP a l'hora de demanar l'abstenció dels grups per aprovar el pressupost a canvi d'incorporar projectes o iniciatives que reclama l'oposició. «Els socialistes defensam uns pressuposts seriosos, honests i amb iniciativa, que res tenen a veure amb les prioritats i la manca de responsabilitat que mostra el PP», ha assegurat.

A més, els socialistes recorden que els pressuposts per enguany no són l'únic assumpte que mantenen l'Ajuntament en un estat d'immobilisme. «Tenim un deute bancari de més de 6,5 milions d'euros, a més del deute ocasionat per la privatització de la xarxa i clavegueram que al 6% d'interès puja a 5 milions per a una empresa privada», ha argumentat Ramis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.