Setmanari d'informació local - 138 anys

Pere Muñoz serà el nou director de l'Agència Balear de Turisme

1992

Pere Muñoz Perugorria assumirà el càrrec de director de l'Agència Balear de Turisme (ABT) en substitució de Miquel Àngel Roig, que va dimitir per motius personals només 5 mesos després d'assumir-ne la responsabilitat

Barceló ha explicat aquest dijous al consell de direcció de l'ATB que Muñoz finalment ha acceptat la proposta, tot i que ha demanat endarrerir la seva incorporació fins d'aquí a un mes per tal de poder atendre les responsabilitats i compromisos ja contrets. Muñoz s'ha especialitzat en la gestió cultural i en turisme patrimonial.

Muñoz va anunciar la notícia des del seu perfil de Facebook i va declarar que «només esper servir al País i tenir èxit per emprendre allò que crec que s'ha de fer per millorar el nostre turisme, sumar esforços i posar en valor tot allò que pot generar atracció turística» i afegí: «11 anys en el sector públic i 12 en el privat esper que m'aportin visió i encert».

Llicenciat en Dret per la Universitat de les Illes Balears, va realitzar un Posgrau en Gestió i Polítiques culturals per la Universitat de Barcelona i un Màster en Gestió Cultural per la Universidad Complutense de Madrid. Fou membre fundador de Joves de Mallorca per la Llengua, i posteriorment s'afilià al PSM. Del 1997 al 1999 fou director insular de cultura del Consell de Mallorca. Del 1999 al 2003 fou Director General de Cultura de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, dirigida per Damià Pons Pons. Va ser secretari general del PSM a Palma. El 2003, fou candidat a la batllia de Palma pel PSM en guanyar les primàries al fins llavors cap del grup municipal Gabriel Barceló i fou regidor a l'Ajuntament fins al maig del 2006, quan deixà la regidoria i el partit. Ha col·laborat amb Diari de Balears, Última Hora i l'Avui.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.