Setmanari d'informació local - 138 anys

Els joves del PP responen a Aguiló: «No als insults i espectacles públics entre militants del PP»

1940
Noves Generacions de les Illes Balears no comparteix l'ús que han donat alguns militants a les xarxes socials per criticar de manera pública a diferents companys i afiliats. | Twitter NNGG

Noves Generacions de les Illes Balears no comparteix l'ús que han donat alguns militants a les xarxes socials per criticar de manera pública diferents companys i afiliats. L'organització juvenil aposta per mètodes de concòrdia i diàleg, basats en el debat com a eina de cohesió interna. «No és el moment de fomentar la divisió, estem en una etapa on hem d'estar més units que mai», ha assegurat el vicesecretari de comunicació de NNGG, Manu Castilla.

Des de la formació juvenil s'aposta per donar veu a tots els afiliats, obrint el partit a les bases, però sempre des del respecte i la lleialtat, tal com es va exposar en les conclusions de la I Conferència Política de Noves Generacions celebrada el cap de setmana passat. «La regeneració que demanen els afiliats no passa per la crítica destructiva i innecessària, sinó per fomentar mecanismes de debat intern que aconsegueixin renovar el Partit Popular», afegeix Castilla.

Per això, des de Noves Generacions insten «a deixar a un costat discrepàncies i diferències i a treballar pel bé de la formació, al servei dels ciutadans. Si volem tornar a recuperar la seva confiança, hem d'apostar per un missatge clar i il·lusionant, basat en els valors que sempre han identificat el Partit Popular. És el moment de posar en relleu el que ens uneix i no el que ens separa», conclou.

Finalment, l'organització juvenil recorda que el Partit Popular està centrat a «oferir una majoria de govern estable als espanyols i que quan es convoquin els congressos que renovaran la seva estructura orgànica ja hi haurà temps per a la confrontació de projectes i idees, encara que aquests mai no podran portar a insults ni espectacles públics entre els nostres militants».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.