Setmanari d'informació local - 138 anys

Suspensió de sou i feina pel cap de la Policia Local de Palma

1912

Antoni Morey Jover, fins ara cap de la Policia Local de Palma, arremetia, en una carta oberta a Facebook, contra la justícia, els polítics i defensava l’actuació dels agents investigats per corrupció, fins i tot dels que són a la presó.

L'escrit es publicava dijous i aquest dilluns el batle de Palma, José Hila, després de fer-se ressò de les declaracions, ha anunciat que l'Ajuntament de Palma ha aplicat un expedient disciplinari i suspès de sou i feina a Antoni Morey.

Segons ha dit Hila durant una roda de premsa urgent, d'aquesta manera, Morey «deixa de ser cap accidental» de la Policia Local, per la qual cosa el nou cap provisional del Cos serà José Antonio Bravo.

Angelica Pastor, regidora de Seguretat Ciutadana, ha explicat que aquestes mesures adoptades ja han estat comunicades als afectats mitjançant una notificació, i que responen a «una sèrie de fets de situacions enquadrades com a faltes greus i molt greus».

Hila també ha volgut llançar un missatge de «tranquil·litat» als ciutadans i ha assegurat que «sortirem d'aquesta situació» amb una policia «més motivada i professional». També ha mostrat el seu suport als agents que estan orgullosos de l'uniforme i són bons professionals.

D'altra banda, Pastor ha indicat que no tenen indicis per saber qui va fer les pintades contra el seu número dos, Martí Capó, i ha recordat que hi ha una investigació. A més, pel que fa a les publicacions de Facebook, on s'ha creat un grup de suport a alguns agents, ha declarat que la seva obligació és recollir la informació però que ells no són una font investigadora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.