Setmanari d'informació local - 138 anys

El Premi 'Ciutat de Maó' es renova i augmenta la dotació econòmica

1896
El Premi 'Ciutat de Maó' es renova i augmenta la seva dotació econòmica. | Arxiu

L'Ajuntament de Maó ha convocat una nova edició del premi de pintura 'Ciutat de Maó', que enguany ha augmentat la dotació econòmica. D'aquesta manera, el premi únic serà de 3.500 euros, mentre que l'any passat va ser d'1.500 euros.

Aquest augment respon a l'objectiu de fomentar la participació i a la voluntat de convertir-se en una de les convocatòries artístiques més dotades de l'Illa, com han assenyalat fonts municipals.

Una altra de les novetats és que el premi passarà a ser bianual i, mentre que un any estarà dedicat a la pintura, el següent es dedicarà a l'escultura. «Tradicionalment el concurs ha estat únicament de pintura amb excepció de les dues últimes edicions, a les quals es va incorporar la modalitat d'escultura», han explicat.

A partir d'enguany, el premi 'Ciutat de Maó' es farà coincidir amb la celebració del programa de 'Maó+*Flors'. L'exposició s'inaugurarà en el claustre del Carme el dia 6 de maig i es perllongarà fins al 22 de maig.

Per primera vegada, el guardó no es farà públic durant l'acte d'inauguració sinó que es coneixerà durant l'acte de clausura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.