Setmanari Sóller

134
anys

El Pi denuncia que Podem fa un «ús partidista» de les xarxes socials institucionals del Consell

1894

Una de les publicacions que es troben al Facebook de la institució insular.

20-02-2016El Pi

El Pi - Proposta per les Illes ha denunciat  «l'ús partidista de les xarxes socials institucionals que està fent Podemos».

El Pi ha considerat que la formació esquerrana, que forma part de l'equip de govern al Consell de Mallorca, «està fent mal ús de les xarxes institucionals on ha publicat nombrosos posts polítics, afavorint el seu partit, a través de la Direcció Insular d’Igualtat, que depèn del departament del Vicepresident Jesús Jurado». Des de El Pi demanen al President Ensenyat que «prengui mesures i depuri responsabilitats». 

Antoni Pastor, portaveu del Pi a la institució, ha considerat que aquesta situació «és una vergonya i una manca de respecte a la institució». «Fins i tot la persona més ignorant en política sap que això no és lícit, ni per llei ni per decència política i democràtica», ha afegit. 

El Pi, finalment, recorda que aquesta no és la primera vegada que la mateixa formació, Podem, «fa un ús privat del que és públic». «Fa uns mesos, un diari desvetllava que també utilitzaven despatxos i aparcaments de Consell d’Eivissa, com si es tractes de la seva seu», ha recordat. 

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris