Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB denuncia que el batle de Selva pretenia cedir un terreny per a l'escola on «no es pot construir»

1890
Reunió entre els grups de l'oposició del consistori i la consellera insular de Territori, Mercedes Garrido. | PSIB

Els Socialistes de Selva han denunciat la inacció del batle del PP, Joan Rotger, a l'hora de disposar d'un terreny amb les condicions òptimes per fer-hi l'escola de Caimari, una reivindicació històrica del municipi. Segons la portaveu dels socialistes, Joana Maria Coll, el batle «no ha fet els deures en temps ni forma» ja que segons denuncia, «l'Ajuntament ha comprat un solar per oferir a l'IBISEC per fer l'escola on no s'hi pot construir».

Les alarmes s'han encès després d'una reunió entre els grups de l'oposició del consistori i la consellera insular de Territori, Mercedes Garrido, on s'ha informat que el solar que l'ajuntament volia cedir a educació per fer l'infraestructura «és rústic i a més està fora de la zona AT, ja que el Pla Territorial preveu que les escoles només es podran fer en zones de creixement i el solar previst pel consistori no ho és», ha lamentat Coll.

En aquest sentit, la portaveu socialista no entén com el batle del PP «va comprar aquest solar sense informar-se abans que allà no s'hi podia fer cap escola», la qual cosa per Coll és una oportunitat perduda perquè «amb la sensibilitat per l'educació que té el nou govern progressista ara ja podriem tenir l'avantprojecte de l'escola entregat i el terreny cedit».

Precisament, per la mala gestió del batle del PP Coll ha advertit que «si l'Ajuntament vol fer l'escola aquesta legislatura es veurà obligat a comprar nous terrenys que sí estiguin dins una zona de creixement».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.