Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS vol ser «la força de canvi»

1886
Barceló durant la seva intervenció a l’Assemblea Oberta. | MÉS per Mallorca

MÉS per Mallorca vol ser «la força del canvi» d’aquí en endavant. La formació política ha celebrat aquest dissabte la seva Assemblea Oberta amb més de dos centenars de persones de participació.

El coportaveu de MÉS, Biel Barceló, ha destacat que «en poc temps tindrem noves lleis com la d’igualtat, la que reconeix els drets LGTBI i la territorial, així com una oficina anticorrupció».

El també vicepresident ha insistit que MÉS ha de ser «la força de canvi de cara endavant i el referent en la defensa del medi ambient, que ja hem demostrat ser-ho darrerament amb petites victòries» referint-se al camí de Planícia i a Son Bosc. «Aquestes victòries les hem de celebrar i, sobretot, han de continuar», ha afegit.

Barceló ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a l’acte i ha fet valoració sobre els resultats de les passades eleccions generals del mes de desembre: «Hem de partir de la base que els resultats no varen ser bons. Teníem l’objectiu d’aconseguir un diputat i no es va complir».

Segons el portaveu el camí que ara ha de seguir la formació és continuar implantant el seu projecte a Mallorca a la resta de les illes.

Pel que fa a la conjuntura estatal actual, Biel Barceló ha subratllat que «la situació està entrebancada a nivell d’estat espanyol. MÉS volem la formació d’un govern progressista d’esquerres a Madrid ja què necessitam negociar i exigir canvis i solucions per les Illes Balears».

Durant l’acte també hi ha hagut les intervencions de la coportaveu Fina Santiago, la diputada Margalida Capellà i la consellera de Benestar i Drets Socials del Consell de Mallorca, Margalida Puigserver. Antoni Noguera i Neus Truyol, han conclòs la primera part de l’Assemblea Oberta.

La segona part de l’acte ha estat protagonitzada per tots els assistents de l’assemblea, que han debatut esmena per esmena la que serà la nova ponència organitzativa de MÉS, organització que acabarà de formar-se el pròxim dissabte 16 d’abril en una nova assemblea.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.