Setmanari d'informació local - 138 anys

El cap de la Policia Local de Palma arremet contra el jutge i els polítics i es posiciona a favor dels agents investigats per corrupció

1884
La carta oberta ha estat publicada a Facebook. | Facebook

Antoni Morey Jover, cap de la Policia Local de Palma, trenca el seu silenci. El comissari, en una carta oberta a Facebook, arremet contra la justícia, els polítics i defensa l’actuació dels agents investigats per corrupció, fins i tot dels que són a la presó.    

Morey, qui també es troba imputat, qüestiona el secret de sumari del cas i  considera que es tracta d’una «arma processal » que opera en un sol sentit. Així, ha considerat que el seu treball s’ha convertit en «extremadament perillós» i ironitza assegurant que en els riscos laborals  s’ha d’incloure l’«accident judicial». 

L’atac als polítics també és clar i evident. Segons el comissari «respecte els polítics que hem de patir només esper que tenguin la dignitat suficient per intentar defensar la seva actuació present quan tot s’aclareixi. I em demano: seran capaços de negar les seves vergonyoses i mentideres actuacions en el moment actual? S’erigiran en defensors de la presumpció d’innocència? Justificaran les seves intervencions sempre omitint la paraula ‘presumptes’?»

Morey, finalment, mostra el seu suport explícit als agents investigats i processats a qui dedica elogis i consideracions amistoses. També demana «perdó» per no haver-los donat el suport que mereixien i acaba desitjant veure’ls en «llibertat».    

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.