Setmanari d'informació local - 138 anys

Homenatge a Muriel Casals a Palma aquest dijous

1824

L'Obra Cultural Balear ha convocat per aquest dijous, 18 de febrer, a les 19:00, un acte cívic d'Homenatge i comiat a Muriel Casals, que se celebrarà a Can Alcover (carrer de sant Alonso núm. 24, Palma). A l'acte hi haurà parlaments i una breu actuació musical. A continuació, hi haurà la presentació de la novel·la 'Els cors de pedra', de Miquel Àngel Maria, amb les intervencions de Francesc Vicens i l'autor del llibre.

L'acte coincidirà amb el que Òmnium Cultural prepara per dijous a les 19.00 al passeig dels Til·lers, al Parc de la Ciutadella de Barcelona, i durà per títol ‘El millor homenatge, la victòria. Acte cívic de comiat i homenatge a Muriel Casals’. Just abans, el Parlament de Catalunya haurà fet l’acte institucional també en la seva memòria.

A l’acte d’Òmnium, un seguit de persones recordaran i glossaran el perfil de Muriel Casals. L’entitat convida tothom a homenatjar-la amb una campanya per a recollir fotografies que Muriel Casals s’hagués fet amb gent de tot el país. Les imatges es poden penjar a les xarxes socials amb l’etiqueta #homenatgeMuriel o bé es poden enviar al correu homenatgeMuriel@omnium.cat, indicant el municipi on van ser fetes.

D'altra banda, centenars de persones s’han concentrat a la plaça Sant Roc de Sabadell per retre homenatge a Muriel Casals aquest passat dimarts. L’acte ha estat una concentració silenciosa convocada per l’ajuntament amb aquesta crida: ‘Una expressió d’agraïment pel seu compromís amb el país, de respecte a la seva persona i demostració de la nostra voluntat de persistir en el seu exemple.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.