Setmanari d'informació local - 138 anys

Oltra: «Hem de canviar el model econòmic perquè el centre siguin les persones»

1672

La portaveu de Compromís, Mònica Oltra s’ha reunit amb els membres del grup parlamentari MÉS per Mallorca abans de la seva visita institucional. Després de la trobada Oltra ha valorat la situació política actual: «Necessitam tenir a Espanya un govern que sigui aliat dels governs valencià i balear, que entengui que les coses han de canviar. I que el canvi ha de ser per fer més fàcil la vida de la gent i no més difícil com s’ha fet fins ara». En aquest sentit la portaveu de Compromís ha assenyalat: «Hem de canviar el model econòmic perquè en el centre siguin les persones. Tot el que hem fet s’ha trobat les portes tancades o ha estat respost amb indolència per part del govern espanyol».

L’afinitat política entre Compromís i MÉS per Mallorca ha estat remarcada tant per la portaveu de la formació valenciana, Mònica Oltra com pel portaveu de la formació ecosobiranista de les Illes, Biel Barceló. «Compartim la voluntat de transformació social i de canvi, així com el fet d’haver fet oposició amb un duríssim Partit Popular al País valencià i a les Illes», ha assegurat Biel Barceló. «El govern del PP no només ha estat ple de casos de corrupció sinó que han demostrat una falta total de cultura democràtica», ha assenyalat Oltra. I també han fet menció al tipus de govern on el diàleg i la negociació són presents. Oltra i Biel han destacat els paral·lelismes evidents entre els 'Acords Pel Canvi' i el 'PactedelBotànic'. «Vàrem decidir banyar-nos i posar al centre a les persones», comenta Oltra.

Els grups parlamentaris MÉS per Mallorca i Compromís continuaran la seva col·laboració al Congrés dels Diputats. «La passada legislatura va ser, el diputat de Compromís Joan Baldoví qui va dur la veu de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera al Congrés. La nostra col·laboració continuarà}, assenyala Barceló. Mònica Oltra ha puntualitzat a continuació, amb un somriure: «com que ara tenim quatre diputats, encara podrem col·laborar més».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.