Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca Sense Sang afirma que Balears «farà història» amb l’«estocada final» a la tauromàquia

1604
Mallorca Sense Sang considera que Balears farà història. | Arxiu

Mallorca Sense Sang ha indicat aquesta setmana que la tauromàquia «té les hores comptades» a Balears, ja que, dimarts que ve, el Parlament «debatrà i aprovarà donar l'estocada final» a la tauromàquia a Mallorca, «on solament quedarà l'últim tràmit perquè l'abolició de la mal anomenada 'festa nacional' sigui solament un mal record pels animalistes».

Segons indica Mallorca Sense Sang, després de gairebé dos anys de treball, la Cambra balear debatrà una Proposició No de Llei per a l'abolició de la tauromàquia en totes les seves formes a les illes Balears. «Serà el penúltim pas per bandejar la tortura i mort per diversió de terres mallorquines», han constatat.

«Després de molts mesos d'esforç» i aconseguir que 33 municipis que es declarin antitaurins i respectuosos amb els animals, el suport de més de 146.000 persones i de personalitats del món de la cultura, moda, cinema o esport, la campanya Mallorca Sense Sang "és a punt d'aconseguir l'objectiu marcat a l'inici de la seva marxa: l'abolició de la tauromàquia a Balears», afegeixen.

«Això és històric», ha declarat el portaveu de la campanya, Guillermo Amengual, qui ha insistit que «gràcies a l'esforç de moltes persones i al suport dels partits que governen a Balears, la tauromàquia solament serà un mal record en poques setmanes».

«Aquest és el canvi que va votar la gent el 24 de maig i ara es farà realitat. La societat mallorquina no acceptarà que es facin més corregudes de toros a Mallorca», ha agregat Amengual.

146.000 signatures

La campanya Mallorca *Sense *Sang està aconseguint uns "assoliments històrics" a la illa. Actualment explica ja amb 33 municipis declarats antitaurins i més de 146.000 signatures de suport.

Sóller ,Sant Antoni de Portmany,Santanyí,Llubí, Binissalem,Calvià, Banyalbufar, Bunyola, Maria de la Salut, Marratxí, Llucmajor, Búger, Alaró , Valldemossa, Palma, Son Servera, Mancor de la Vall, Ariany, Deià, Sant Joan, Campanet, Manacor , Lloseta, Porreres, Algaida, Capdepera, Santa María del Camí, Sencelles i Artà han votat recentment per declarar-se antitaurins, unint-se així a Costixt que ho va fer en 2006 mentre que Esporles i Puigpunyent en 2009. Consell en 2011.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.