Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá: Sis mesos al Senat, cap iniciativa

1648
José Ramón Bauzá jurant el càrrec de senador. | Arxiu UH

Han passat sis mesos des que el 9 de juliol de 2015 l'expresident de les Balears José Ramón Bauzá pregués possessió com a senador autonòmic. D'aquests sis mesos se n'han de descomptar els de novembre i desembre en els quals el Senat estava dissolt a l'espera de la constitució de la nova cambra.

Tot i això, al llarg dels gairebé quatre mesos efectius de feina com a senador autonòmic per les Balears, el conservador, no ha fet al Senat cap proposta ni ha presentat cap iniciativa. I és que Bauzá tan sols ha tingut una única intervenció a la cambra alta. Era el 30 de setembre quan, en qualitat de portaveu adjunt del PP a la comissió de Defensa, justificava el pressupost d'aquesta àrea.

Poques setmanes després d'aquella única intervenció de Bauzá al Senat espanyol, compareixia al Parlament de les Illes Balears per retre comptes de les tasques desenvolupades com a senador autonòmic al llarg dels gairebé quatre mesos.

En aquella jornada tots els partits varen interrogar Bauzá en referència a la feina realitzada. Una de les intervencions era la del diputat de MÉS David Abril. L'ecosobiranista preguntava a l'expresident si la millor manera de desplegar la seva tasca com a senador autonòmic per Balears era la defensa del pressupost del Ministeri ja esmentat. La resposta de Bauzá; «la defensa nacional és molt important, per no dir que la més important, com ara es demostra amb la lluita contra l'amenaça jihadista».

El passat 29 de gener es constituïa l'onzena legislatura del Senat espanyol, al davant quatre anys en els quals els senadors per les Balears tindran l'oportunitat de defensar a la cambra alta els interessos de l'arxipèlag.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.