Setmanari d'informació local - 138 anys

Antoni Verger es retira de la política

Tampoc es presentarà com a candidat a substituir el fins ara secretari general de PSM i coordinador i coportaveu de MÉS, Biel Barceló

1486
El que va ser candidat de MÉS a les passades eleccions del 20 de desmbre al Congrés espanyol i exregidor de l'Ajuntament de Palma, Antoni Verger, ha anunciat aquest dijous que es retira de la politica. | FB Antoni Verger

El que va ser candidat de MÉS a les passades eleccions del 20 de desembre al Congrés espanyol i exregidor de l'Ajuntament de Palma, Antoni Verger, ha anunciat aquest dijous que es retira de la política.
Verger, en una entrada en el seu perfil personal de la plataforma Facebook, explica que tampoc es presentarà com a candidat a substituir el fins ara secretari general de PSM i coordinador i coportaveu de MÉS, Biel Barceló, en el congrés del partit i l'Assemblea general de MÉS. En principi, Barceló no aspira a revalidar els càrrecs i deixarà pas a un procés de renovació interna de la direcció i les executives de PSM i MÉS.
El que va ser regidor de l'ajuntament de Palma en la passada legislatura explica també que «després de 8 anys dedicat de ple a l'activitat política, sent que necessit ara un temps de pausa, tornar a exercir la meva professió de tècnic de transports a l'administració, i sobretot, poder dedicar el màxim de temps possible a la meva filla Roser, de 15 mesos».
Verger es va estrenar en la política l'any 2007 com a director general de Transports del Govern havent de dirigir el procés de les obres de reparació del «Metro submarí que havia acabat d'inaugurar amb moltes presses Mabel Cabrer i Jaume Matas».
Finalment, Verger assegura que no és un «adéu definitiu» i que en un futur no descarta aportar la seva feina a l'exercici d'algun càrrec de gestió pública o política «si sorgeix la possibilitat i consider que puc estar capacitat. I per descomptat, seguiré participant en el PSM i MÉS com a militant de base».
Acaba el seu escrit demanant disculpes «per les errades que he pogut cometre (no sempre surt tot bé) i a totes aquelles persones que s'hagin pogut sentir perjudicades o defraudades per les meves decisions». I dóna les gràcies «a tantes i tantes persones amb les quals tots aquests anys he fet feina, col·laborat, intentant tirar endavant projectes polítics en favor de la gent, del territori, i de la cultura d'aquesta terra».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.