Setmanari d'informació local - 138 anys

Doble retrobament: Sangtraït i Tots Sants en concert a Palma

1418
Un doble retrobament que tornarà a fer història. La cita, el dissabte 20 de Febrer a la Sala Es Gremi de Palma. | Pere Pastor - LGP

1992, Vint-i-quatre mil persones es reunien al Palau Sant Jordi en el que fins a aquell moment va ser el major concert en espai tancat mai organitzat a Europa. Reunia els grans del rock en català, i encapçalant aquell concert hi havia la millor banda de metal de parla catalana, Sangtraït. La mítica banda es va dissoldre l'any 2001 amb un concert multitudinari a la Sala Razzmatazz de Barcelona.

Quinze anys després, de la mà de Deathlight Music, podrem reviure moments màgics amb la visita de LGP a la sala Es Gremi de Palma el proper 20 de Febrer.
LGP, format pels membres originals de Sangtraït, Martín Rodriguez a la bateria, Quim Mandado, el carismàtic líder d'aquella llegendària formació, al baix i a la gargamella, i acompanyats per Joan Cardorner a la guitarra es la banda que va sorgir de les cendres de Sangtraït. Amb un estil propi molt més canyer i amb dos discs davall el braç arribaran per primera vegada a Palma per presentar-los junt a clàssics dels grans Sangtraït. Una oportunitat única per reviure himnes com 'El Senyor de les Pedres', 'Inquimissió', 'Somnies entre boires' o 'El vol de l' home ocell', interpretades pels membres que un dia varen aconseguir catapultar-les a un nivell inimaginable per a unes cançons en català.

Per acompanyar-los, s'han tornat a ajuntar uns fantàstics clàssics, com la banda manacorina Tots Sants, actualment anomenats Ca de Bou, amb la banda 100% original i en Roger Pistola com a vocalista.

Un doble retrobament que tornarà a fer història. La cita, el dissabte 20 de Febrer a la Sala Es Gremi de Palma.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.