Setmanari d'informació local - 138 anys

Un policia de Sant Llorenç, a judici, acusat d'assetjament laboral, lesions i obstrucció a la justícia

1415
El demandant demana una indemnització, en concepte de responsabilitat civil, de 2.000 euros pels danys morals ocasionats.

Un jutjat de Manacor ha obert judici oral contra un cap de la Policia Local de Sant Llorenç des Cardassar acusat d'assetjament laboral, lesions i obstrucció a la justícia envers un altre membre del cos de la mateixa població.

L'escrit d'acusació, al qual ha tingut accés dBalears, assegura que l'acusat, de forma sobtada, l'any 2009, va canviar radicalment el seu comportament respecte al denunciant i «la cordialitat i amistat varen esdevenir humiliacions i vexacions, amb l'únic ànim de menyscabar i lesionar la integritat moral i salut psíquica del demandant».

L'acusació demana per l'acusat una pena de 15 mesos de presó, i inhabilitació especial per a l'exercici del sufragi passiu durant el temps de la condemna si tingués reconegut aquest dret. Les costes, de conformitat amb l'article 123 del Codi Penal. I de conformitat amb el que estableix l'art. 57.1 del Codi Penal la imposició l'acusat de la prohibició d'aproximació a una distància inferior a 200 metres i de comunicació durant 2 anys.

A més, el demandant demana una indemnització, en concepte de responsabilitat civil, de 2.000 euros pels danys morals ocasionats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.