Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern balear regala una bandera espanyola a la Guàrdia Civil valorada en gairebé 7.000 euros

1395
Imatge d'arxiu de Francina Armengol reunida amb el cap de la Guàrdia Civil a les Balears, Jaume Barceló Huguet. | CAIB

El Butlletí Oficial de les Illes Balears ha publicat aquest dijous una resolució de la conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques per la qual s'autoritza la cessió gratuïta d'una bandera de Fuerzas Armadas Gala España amb escut i text, de 147,5 x 128 cm, i valorada en 6.692,16 euros.

La resolució de la conselleria també inclou la cessió d'un portabandera per a la «bandera nacional», una bandolera, una corbata España Fuerzas Armadas i una corbata Gran Cruz Beneficencia. Tots els elements destinats a la 17a Zona de la Guàrdia Civil de les Balears.

La tramitació d'aquesta cessió es remunta al 7 d’abril de 2015, quan es va publicar al Butlletí Oficial de la Guàrdia Civil núm. 14, l’Ordre Ministerial 19/2015 de 20 de març, «por la que se concede el uso de la Enseña Nacional en su modalidad de bandera a la 17ª Zona de la Guardia Civil, Comunidad Autónoma de las Illes Balears».

El dia 11 de juny de 2015 la secretària general de la Vicepresidència i Conselleria de Presidència autoritzà la tramitació d’un contracte menor per a l’adquisició de la bandera esmentada i dels seus components. L’import d’adquisició de la bandera va ser de 6.692,16 €.

El dia 21 d’octubre de 2015 se signà l’acta de recepció de la bandera objecte d’aquest expedient i el 3 de desembre de 2015 va tenir entrada a la Direcció General del Tresor, Política Financera i Patrimoni l’ofici de la secretària general de la Conselleria de Presidència, de remissió de la resolució del conseller de Presidència que insta a la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques a iniciar l’expedient de cessió gratuïta de referència.

En data 29 de desembre de 2015 es va signar la resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, per la qual s’autoritzà l’inici de l’expedient per a la cessió gratuïta d’una bandera Fuerzas Armadas Gala España amb escut i text, mides 147,5 x 128 cm, d’una portabandera Fuerzas Armadas per a bandera nacional, una bandolera Fuerzas Armadas per a bandera, una corbata España Fuerzas Armadas i una corbata Gran Cruz Beneficencia a la 17a Zona de la Guàrdia Civil, Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.