Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern centrarà els esforços contra la sequera agrària en el sector ramader

1354
El Govern centrarà els seus esforços en el sector ramader. | Arxiu

La Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca centrarà els esforços contra la sequera agrària en el sector ramader, tal com li ha demanat el sector en la comissió tècnica de seguiment de la sequera agrària.

El conseller, Vicenç Vidal, que ha presidit aquesta comissió, ha detallat que «el menjar del bestiar porcí i boví en extensió és la més afectada per la falta de pluges d'aquests últims mesos», raó per la qual el Govern «centrarà els seus esforços inicials en aquest àmbit».

El Govern ha iniciat l'estudi de diverses finques per conèixer l'afectació dels cultius a la falta d'aigua i l'alta temperatura d'aquests mesos d'hivern a les zones de Migjorn i Llevant que es continuaran i s'ampliaran en resposta a la petició del sector.

Segons ha dit Vidal, la reunió ha estat una primera trobada per analitzar la situació i començar a prendre mesures que es podran complementar amb altres «segons l'evolució de la situació». Per això, han anunciat des de l'Executiu, se seguiran mantenint noves trobades contínues, el proper, el divendres que ve, dia 22.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.