Setmanari d'informació local - 138 anys

José Luís García substituirà Katiana Vicens a la Secretaria General de CCOO

1306

L'actual secretari d'Organització, José Luis García, substituirà Katiana Vicens com a secretari general de CCOO a les Balears un cop el Consell Confederal atengui la proposta feta avui per unanimitat pel Comitè Confederal després de la dimissió de la líder de l'organització durant els últims sis anys.

El Consell Confederal, màxim òrgan entre congressos, formalitzarà el relleu provisional en una reunió convocada per al 20 d'octubre, segons ha informat avui el sindicat en un comunicat.

El comitè, òrgan directiu format pels secretaris generals de totes les federacions i unions, els membres de l'executiva i integrants nats del Consell Confederal, ha subratllat que la designació de García és una aposta per la continuïtat del projecte aprovat en l'últim congrés de CCOO Balears.

L'òrgan es congratula per la incorporació de Vicens al Consell Econòmic i Social Europeu, malgrat que hagi decidit per això renunciar a seguir al capdavant del sindicat a les Illes, i destaca la seva «dedicació, compromís i dilatada trajectòria sindical».

«Aquesta renúncia es produeix en un moment en què CCOO de les Illes es troba en condicions d'assumir, des de la cohesió, la substitució de la secretària general», subratlla l'organització.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.