Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB confia que la nova federació de municipis serveixi per millorar el finançament dels ajuntaments

1298
Una delegació del PSIB ha participat a la reunió de la Federació de Municipis i Províncies. | PSIB

La nova corporació de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies s'ha constituït aquest dissabte en un ple en el qual ha participat una àmplia delegació del PSIB-PSOE. Una representació que segons el secretari de Política Municipal, Francesc Miralles, «ha fet la feina d'aglutinar totes les forces polítiques que tenim a les Illes per ser la veu del municipalisme illenc aquí».

Per Miralles, comença una nova etapa «molt esperançadora», en la qual els socialistes de les Balears esperen «una reforma constitucional que garanteixi una millora de les economies locals que la Llei Montoro està coartant».

En aquest sentit, el socialista ha afegit que «també esperam una profunda revisió del finançament local per poder fer front a les necessitats que tenim els ajuntaments». Ambdós són compromisos adquirits aquest cap de setmana per Pedro Sánchez si és elegit president del Govern de l'Estat.

Per part seva, Jose Hila, batle de Palma ha celebrat que "es consolida el canvi que va començar el mes de maig i que suposa que una majoria de batles d'esquerres canviïn la direcció d'aquesta entitat".

El batle de Palma ha apuntat que «passam de xerrar de retallades a xerrar de com evitar desnonaments, de com crear llocs de treball dignes, de com apostar per l'educació pública, com donar bons serveis i com ajudar a les persones que ho estan passant malament per la crisi».

Finalment, Hila ha conclòs que a partir d'ara «defensarem els ajuntaments enfront de les retallades de Montoro que ens impedeixen donar bons serveis als nostres veïnats i veïnades».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.