Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB redactarà l'informe sobre la legalitat de l'adjudicació del Palau de Congressos

1281

La presidenta de la societat Palau de Congressos, Joana Maria Adrover, ha rebut avui la comunicació del Govern que l'advocacia de la Comunitat no farà l'informe sobre la legalitat del concurs de gestió de Palau de Congressos de Palma.

El consell d'administració de la societat Palau de Congressos va acordar, en el  decurs de la sessió constitutiva de dia 7 d’agost, sol·licitar a l'advocacia de la  Comunitat Autònoma de les Illes Balears l’esmentat informe, a la vista dels dubtes legals que existien per poder continuar amb el procés d’adjudicació ja iniciat.

A la mateixa sessió, el consell d'administració de la societat deixà oberta la opció de contractar una auditoria externa en cas que els serveis jurídics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB) no poguessin fer-se’n càrrec. En qualsevol cas, l'informe hauria d'enllestir-se en un termini màxim de 45 dies. Cosa que ha fet avui mateix la presidenta de la societat Palau de Congressos, la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover.

Una vegada rebuda la comunicació del Govern, Adrover ha fet avui mateix una consulta a la Universitat de les Illes Balears que ha confirmat la seva disposició a elaborar l''informe. Els tràmits per formalitzar l'encàrrec es posaran en marxa la pròxima setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.