Setmanari d'informació local - 138 anys

Balears comptarà amb un nou Pla Hidrològic a finals del 2017

1192

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ha anunciat un nou Pla Hidrològic balear adaptat a la normativa per a finals de 2017, després d'asseverar que l'aprovat el passat mes de juliol incompleix alguns preceptes de la Directiva Marc de l'Aigua que són motiu de sanció per part de la Unió Europea.

Així ho ha posat de manifest el conseller, Vicenç Vidal, qui ha presidit aquest dilluns el primer Consell Balear de l'Aigua de la legislatura, el màxim òrgan l'òrgan de consulta, participació i planificació en matèria d'aigües en l'àmbit de les illes.

Vidal ha informat així de l'acord del Consell de Govern, del passat 24 de juliol, pel qual s'ordena la revisió anticipada del Pla Hidrològic aprovat per Reial Decret 701/2015 de 17 de juliol.

Per la seva banda, la directora general de Recursos Hídrics, Joana Garau, ha apuntat a una «falta de coherència entre l'estat de les masses i els objectius i les mesures del pla, l'absència de mesures de recuperació de costos del cicle integral de l'aigua , així com la falta de l'actualització de l'estudi de pressions i dels estudis d'estat de les masses».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.