Setmanari Sóller

134
anys

La FECCOO troba «irresponsable i oportunista» l'anunci del govern espanyol de recuperar les ràtios del 2012

1137

21-08-2015

La FECCOO troba irresponsable i oportunista l'anunci del govern estatal de recuperar les ràtios del 2012 a 3 setmanes de l'inici del curs. Asseguren que estan «farts dels polítics que fan política amb l'educació en torns de política educativa».

«L'anunci del govern espanyol crea la falsa expectativa de recuperar ara les ràtios que ells mateixos incrementaren de forma unilateral al 2012. Unes ràtios que ja eren excessives i impossibles, sobre tot a infantil, on, avui per avui, es fa imposible atendre a tots els alumnes de forma adequada i igualitària». 

Des de FECCOO creuen que aquest anunci «purament electoralista» no respon tampoc a la veritable necessitat educativa de reduir les taxes de rècord d'abandonament i fracàs escolar de les nostres illes, ja que «sense una dotació pressupostària suficient per poder incrementar les aules necessàries, els desdoblaments oportuns i la plantilla docent requerida, res es pot fer». A més, la LOMQE possibilita un increment del 10% i de derogar-la no han dit res.

La FECCOO exigeix al govern espanyol que, al manco, «sigui seriós i doti pressupostàriament el 2016 per a que les diferents CCAA puguin retornar els retalls i posar l'educació en les xifres anterior a la seva entrada».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris