Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP obrirà les seves jornades polítiques a no militants

1125

El PP balear farà les seves jornades polítiques obertes als ciutadans el setembre i octubre per fixar els objectius i expectatives del nou cicle de la formació «a partir de les aportacions dels assistents», que podran ser militants o no del Partit Popular.

El PP va celebrar ahir dimarts a la seva seu a Palma la reunió del comitè de direcció, amb l'assistència del seu president, Miquel Vidal, el secretari general, Andreu Ferrer, i el vicesecretari, Antoni Mulet, en el qual es va abordar la celebració d'aquest esdeveniment.

Ferrer ha apuntat que les jornades «acolliran la participació no només dels militants i simpatitzants del PP, sinó també la de tots els ciutadans que vulguin acudir i plantejar les seves propostes».

Les jornades s'estructuraran al voltant de quatre ponències, titulades «L'acció política centrada en les persones», «La presència del partit a la societat», «La democràcia interna com a centre de l'acció política» i «Noves maneres d'exercir l'oposició"».

El calendari s'obrirà a Mallorca el 8 de setembre, i preveu l'organització de tres sessions setmanals (dimarts, dimecres i dijous), una per cada zona territorial en què s'ha dividit l'illa per facilitar l'assistència dels participants.

A l'octubre, les jornades es traslladaran a Eivissa i Formentera (5 i 6) i Menorca (7 i 8), i es clausuraran el 17 amb una conferència política, amb la finalitat d'analitzar i posar en comú les aportacions que s'hagin recollit al llarg d'un mes i mig de reunions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.