Setmanari d'informació local - 138 anys

ARCA denúncia «la publicitat excessiva» a la façana de l'edifici modernista de Can Corbella

1102

ARCA «com a entitat que vetlla per la conservació i preservació del patrimoni cultural de Mallorca» veu amb preocupació la invasió publicitària que pateix la façana de l'edifici anomenat Can Corbella, situat a la confrontació entre el carrer de Sant Domingo i la plaça de Cort.

Can Corbella és considerat un dels edificis modernistes més interessant del centre de Palma amb una façana ondulada que dóna un caràcter especial a aquesta cruïlla de carrers tan transitada del centre històric i comercial de Ciutat.

Can Corbella és un edifici catalogat per l'Ajuntament de Palma amb grau de protecció B amb un bon estat de conservació, però que es veu alterat per l'excessiva publicitat que hi figura a la seva façana, que destaca per la feina dels seus vitralls i elements d'estil neoàrab.

«Les pantalles publicitàries i l'impressió d'escuts d'un important club futbolístic als oculs, situats al centre dels arcs de ferradura, malmenen la imatge d'aquest gran edifici modernista i referent arquitectònic i cultural de Palma». Per això ARCA ha enviat un escrit a l'Ajuntament de Palma «perquè els tècnics municipals avaluin l'impacte visual i estètic de la publicitat excessiva que hi ha actualment a l'edifici de Can Corbella».

També ha demanat que es faci complir la normativa urbanística que afecta als edificis catalogats al centre històric de Palma

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.