Setmanari d'informació local - 138 anys

El president del PP diu que el seu partit ha governat deixant de banda les persones

1082

El president del PP a les Balears, Miquel Vidal, ha reconegut a Eivissa que en la passada legislatura es va governar «de cara a les institucions, prioritzant sortir de la crisi per part dels Ajuntaments, Consells i Govern i deixant de banda les persones».

Vidal ha viatjat a l'illa amb el secretari general de la formació, Andreu Ferrer, «per posar-nos a disposició dels càrrecs del PP d'Eivissa i presentar-nos davant l'electorat».

«No hem estat capaços de transmetre als ciutadans de les Balears el que era correcte per no tenir resultats més negatius. Perdre sempre és molt lleig. Les polítiques del PP són polítiques de govern per al bé de totes les persones i si ens hem equivocat, volem demanar disculpes», ha declarat.

Sobre l'elecció del nou president del PP d'Eivissa, Vidal ha avançat que «aquesta setmana o la qui ve» podria conèixer a l'elegit ja «que aquests dies es reunirà el comitè d'Eivissa i d'aquí sortirà el nom de la persona que serà el president insular».

Vidal ha valorat de manera positiva que el nou president formi part d'alguna junta local del partit i ha reiterat que «respectarem l'elecció perquè depèn dels militants i dels òrgans de gestió del PP a Eivissa i serà la millor persona».

«
Sempre hi ha hagut autonomia a Eivissa per elegir els seus mandataris», ha reiterat Vidal, qui ha descartat que l'elegit sigui amb caràcter provisional. Així mateix, el president ha explicat que la seva primera prioritat és caminar cap a les eleccions generals. Nosaltres som la gent de sempre. El PP no ha canviat les seves idees. Tenim idees de centre dreta, centre dreta reformista i treballam per a la gent que pensa com nosaltres. La nostra aspiració és sempre governar», ha manifestat en roda de premsa.

Segons el president, en la seva trobada amb els afiliats eivissencs «hem parlat de maneres d'administrar».

Sobre la marxa de Bauzá

El president ha valorat la tasca de Bauzá al capdavant del PP balear, destacant que «ell va dedicar tots els seus esforços a treballar per a la societat balear». «Estic convençut que com a senador, les seves aportacions sempre seran positives», ha dit.

«Aquests dos mesos han estat d'inquietud», ha lamentat, referint-se a les situacions viscudes en el partit fins a la marxa de l'expresident.

Vidal no ha volgut valorar la tasca de l'actual Executiu «per respectar els 100 dies», encara que ha dit que «els ciutadans no estan preparats per fer i desfer cada quatre anys».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.