Setmanari d'informació local - 138 anys

El batle de Palma visita les instal·lacions d’Emaya

1019
Hila ha visitat les instal·lacions d'Emaya. | Cort

El batle de Palma, José Hila, ha visitat aquesta setmana Emaya per conèixer més a fons el funcionament de l’empresa municipal, on ha saludat als treballadors i s'ha informat sobre els projectes que s'estan duent a terme.

El batle s’ha reunit amb la presidenta d’Emaya i tinent de batle d’Ecologia, Agricultura i benestar Animal, Neus Truyol, i la gerent de l’empresa pública, Imma Mayol, per tractar els plans de futur d’Emaya. Hila ha assegurat que «millorar la neteja de Palma és una de les nostres prioritats».

Durant la trobada, s’ha compartit la visió de l’empresa i l’objectiu comú d’oferir a la ciutadania un millor servei. Així, per començar a aconseguir aquest fi s’han marcat dues actuacions urgents. Per una banda, la neteja exprés en zones on es detecti un dèficit i, d’altra banda, l’entorn dels contenidors, fent especial èmfasi en la millora del servei de recollida de trastos vells.

A mitjà termini, segons l’Ajuntament, es farà un diagnòstic de la qualitat del servei que s’ofereix i s’elaborarà un pla per millorar-lo seguint el principi bàsic que tots els barris de Palma han de tenir un bon servei de neteja. Tant el batle com la presidenta i la gerent han aprovat unir forces i fer un lideratge institucional per aconseguir l’impuls tant del Govern central com de l’autonòmic per obtenir més inversions per destinar al sistema de depuració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.