Setmanari d'informació local - 138 anys

Desenes de persones participen en la marxa antitaurina de Palma

1018
Desenes de persones han participat en la protesta. | AnimaNaturalis/Twitter

Desenes de persones han participat aquest dissabte en la marxa antitaurina organitzada per Mallorca Sense Sang. La protesta, que ha transcorregut des de Cort fins la plaça de toros ha estat molt acolorida, festiva i animada.

Segons han ressaltat animanaturalis i CAS International, promotors de la campanya, aquesta protesta és potser la darrera que es realitzi a Palma, ja que el 30 de juliol es presentarà una moció perquè es declari ciutat contrària a la tauromàquia i amiga dels animals.

En total, ja són 19 els municipis declarats antitaurins a Mallorca i ja s’han recaptat més de 130 mil signatures per exigir que Palma sigui antitaurina. «D'aquí a pocs dies aconseguirem la fita històrica de què la ciutat de Palma es declari antitaurina i posar fi a la tortura animal per la diversió d’uns pocs», ha assegurat Guillermo Amengual, portaveu de la campanya.

“Mallorca continua avançant cap a l’abolició de les curses de toros a tota l’illa. Cada dia són més els municipis que decideixen declarar-se antitaurins i sol·licitar al Parlament Balear l’abolició de la tauromàquia a tota l’illa. Estem segurs que les poques curses de toros que es facin enguany a Mallorca, seran les darreres en terres mallorquines”, ha assegurat Amengual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.