Setmanari d'informació local - 138 anys

Els treballadors d'IB3 volen recuperar el model lingüístic avalat per la UIB i la coordinadora lingüística, fuig

872

Els treballadors de CBM, que treballen als informatius d'IB3 han reclamat que es retorni «al model lingüístic avalat per la UIB i que va estar vigent durant els primers nou anys de vida de l'Ens».

Els treballadors denuncien en un comunicat fet públic al seu perfil de facebook que el darrer any «ens han forçat a aplicar un model (?) del tot absurd que atempta contra la dignitat professional dels treballadors i també contra la credibilitat de la cadena i que no té cap base científica i, per descomptat, cap consens».

Cal dir que no és la primera vegada que el Comitè d'empresa de CBM per als informatius d'IB3 Ràdio i Televisió mostren el seu desacord absolut amb el canvi de model imposat per José Ramon Bauzá i implementat per la coordinadora lingüística, Maria Antònia Lladó, col·locada a dit pels polítics del PP.

Aquests dies també s'ha sabut, precisament, que Maria Antònia Lladó casada amb el portaveu de Ciutadans, Xavier Pericay, ha abandonat el seu càrrec.

Lladó va ser contractada per l'Ens públic ara fa un any, just després que s'anul·làs la concessió dels serveis lingüístics a l'associació Paraula, amb l'excusa que aquesta es negava a seguir les directrius de Lladó, aleshores col·locada a l'Institut d'Estudis Baleàrics.

Cal recordar, també, que Lladó ha rebut una subvenció de l'IEB per reescriure la novel·la Bearn amb un català no normatiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.