Setmanari d'informació local - 138 anys

Som Palma decideix aquest cap de setmana si continua en el govern de Cort

827
Les votacions presencials han durat tot l'horabaixa. Les telemàtiques acabaran diumenge a vespre. | Som Palma

Som Palma decideix aquest cap de setmana si continua en el govern municipal. La formació ha celebrat aquest dissabte una assemblea oberta per decidir el seu futur a la institució i si continua amb el pacte de govern arribat amb PSIB i MÉS.

L’assemblea ha tingut dues parts clarament diferenciades. En la primera s’ha explicat què és Som Palma així com les negociacions arribades amb la resta de les formacions polítiques per governar a l’Ajuntament. També s’ha explicat que passarà en cas que els militants i simpatitzats decideixen sortir del pacte.

La segona part de l’assemblea ha estat un torn obert de paraules en el qual s’hi ha sentit moltes veus crítiques amb la decisió d’entrar en un govern presidit pel PSIB. Durant el torn obert també s’hi han sentit veus que han apuntat a la utilitat de la formació dins el consistori.

Les votacions s’han realitzat durant tot l’horabaixa. La pregunta plantejada és sí o no s’està d’acord amb què la formació continuï dins el govern o ha de passar a l’oposició. El vot telemàtic durarà fins diumenge a vespre. Els resultats definitius no es coneixeran fins dilluns dematí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.