Setmanari d'informació local - 138 anys

El PI decidirà el seu vot d'investidura després d'escoltar el discurs d'Armengol

809
Jaume Font. | UH

El president de Proposta per les Illes El PI, Jaume Font, ha explicat aquest dijous que la seva formació decidirà el sentit del seu vot per donar suport a la investidura o no de Francina Armengol com a presidenta del Govern, després d'escoltar el seu discurs i veure què diu sobre «els aturats més grans de 45 anys, dels contractes de menys de quatre hores i del sistema de finançament».

Després de reunir-se amb la presidenta del Parlament Xelo Huertas, Font ha explicat davant els mitjans de comunicació que el seu partit, també vol saber «com es plasma el pacte per l'educació, si es produeix la moratòria de les grans superfícies en la primera setmana» i sí el català «torna a ser requisit per entrar en l'administració».

«Per això –ha precisat Font–, després del discurs de la candidata socialista ens reunirem i fixarem la nostra posició a causa del fet que estam convençuts que la nova forma de fer política s'ha de plasmar des del primer dia». En aquest sentit, ha dit que «si algú té propostes per evitar el patiment» de les persones «el PI estarà al seu costat» independentment del partit que sigui.

Respecte a la posició de José Ramón Bauzá al capdavant del PP, Font ha dit que «fa quatre anys i mig» que no forma part d'aquesta formació i que no desitja que altres partits tinguin conflictes interns com ell no els vol per la seva formació. «No vull gratar en les ferides dels altres com no vull que es gratin en les meves», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.