Setmanari d'informació local - 138 anys

Nel Martí informarà dijous sobre si dóna suport a Armengol

El diputat de MÉS per Menorca aprofitarà l'audiència amb la presidenta del Parlament

793

El diputat electe de MÉS per Menorca, Nel Martí, informarà aquest dijous a partir de les 09.30 sobre la decisió definitiva de MÉS sobre si dóna suport a la investidura de Francina Armengol com a presidenta del Govern.

Així ho ha avançat el portaveu de MÉS, Biel Barceló, davant els mitjans de comunicació després de reunir-se amb la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, per parlar sobre els possibles candidats al Govern.

Barceló ha explicat que s'han reprès les converses sobre la formació del futur Govern, d'una banda i que les negociacions del Consell de Menorca, «se circumscriuen a l'àmbit de Menorca», tal com ja ha afirmat aquest dimarts dematí Miquel Ensenyat a Ona Mediterrània.

En aquest sentit, ha dit que se sabrà «ens uns dies» i que encara que a ell li agradaria que Maite Salord presidís el Consell durant els quatre anys, ara tots els escenaris estan oberts i des de MÉS respectaran «fins i tot si al final es decideix un govern en minoria».

Per la seva banda, ha dit que estan treballant per «l'acord d'investidura d'Armengol» però que no el tenen tancat i per això, ha explicat, «no se l'ha pogut confirmar avui a Huertas».

D'aquesta manera, ha afegit que aprofitant que Nel té audiència dijous al matí amb ella, «li contestarem definitivament per seguir negociant per l'acord d'investidura durant aquests dos dies».

D'altra banda, ha dit que «de moment» no plantegen l'escenari que ell presenti la seva candidatura com a president del Govern, però que si hi hagués un desacord en les negociacions, «s'hauria de valorar». «Estam fent feina per l'escenari del preacord que es va presentar la setmana passada», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.