Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament de Palma treballa perquè cap infant tingui problemes d’alimentació aquest estiu

780
El batle de Palma, José Hila; la tinent de batlia d’Educació i Esports, Susanna Moll, i la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, han visitat el CEIP Es Pont. | Ajuntament de Palma

L’Ajuntament de Palma s’ha posat mans a la feina per una educació de qualitat i per garantir que cap infant es quedi sense menjador escolar aquest estiu. El batle de Palma, José Hila; la tinent de batlia d’Educació i Esports, Susanna Moll, i la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, han mostrat aquesta setmana el seu suport a l’escola pública durant una visita al CEIP Es Pont, situat a la barriada de Son Gotleu, on s’han reunit amb la directora, el personal docent i l’AMIPA del centre.

José Hila ha manifestat que les beques de menjador, especialment durant aquest estiu són una de les prioritats de l’equip de govern municipal i ha explicat que l’àrea de Benestar Social està elaborant un informe per conèixer la situació real i donar solució a totes les demandes, «perquè cap infant a Palma tingui problemes d’alimentació aquest estiu».

A més, l’àrea d’Educació està «cridant col·legi per col·legi per esbrinar si els directors coneixen casos de qualque nin o nina que tingui problemes d’alimentació i no ha demanat ajuda a Benestar Social», a fi de poder atendre també a aquests casos que no han demanat beca d’alimentació o escola d’estiu.

La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs ha garantit que «tots els infants amb què es treballa des de Benestar Social ja tenen beca d’escola d’estiu i menjador aquest estiu». Borràs ha precisat que actualment hi ha 681 infants becats a escola d’estiu, dels quals 237 es queden a menjador, en 48 escoles d’estiu de les quals 34 tenen menjador. A més, Borràs ha assegurat que «qualsevol infant que ho demani i compleixi els requisits podrà tenir garantit el servei d’escola d’estiu i menjador».

Durant la visita, el batle i les regidores s’han interessat per la situació del CEIP Es Pont, on han percebut problemes de manteniment, i han anunciat que Cort posarà els seus mitjans per solucionar els problemes existents. «Hem de tenir les escoles en condicions», ha assegurat el batle de Palma, «no pot ser que es passin la pilota entre una Administració i l’altra, entre Govern i Ajuntament hem d’assegurar que els problemes es resolguin».

Hila ha apostat per «recuperar la normalitat en les relacions entre l’Ajuntament, una relació de col·laboració, de resoldre problemes i apostar per tenir a Palma unes bones escoles públiques que permetin que els nostres nins i nines puguin estudiar en les millors condicions» i ha destacat el paper del Consell Escolar Municipal «com a eina perfecta per garantir la bona comunicació entre escoles i Ajuntament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.