Setmanari d'informació local - 138 anys

El sobiranisme d'esquerres esdevé primera força municipal i ja presideix Manacor, Marratxí, Llucmajor, Sóller...

718
Joan Francesc Canyelles ha estat investit com a nou batle de Marratxí. | MÉS per Mallorca

El sobiranisme d'esquerres és la primera força municipal. MÉS i els partits locals d'esquerres governaran una dotzena de pobles en una legislatura que es preveu que sigui la del canvi social. Els batles han agraït el suport rebut i han apostat per millorar la vida dels veïns.

Alaró: Guillem Balboa (MÉS) ha estat investit com a nou batle gràcies a 'acord de Govern amb el PSIB. L'acte ha estat molt emotiu. El nou batle ha destacat els compromisos que emprendrà durant aquesta legislatura i ha agraït el suport rebut per tot el poble.

Campanet: Magdalena Solivellas ha estat investida com a nova batlessa del municipi. Ha agraït el suport rebut i ha mostrat el seu compromís de treballar pel poble.

Esporles: Maria Ramon ha estat investida nova batlessa del municipi en un acte emotiu i carregat d'alegria. La nova primera vara ha agraït el suport rebut i ha assegurat que lluitarà per continuar el llegat que deixa Miquel Ensenyat.

Bunyola: Andreu Bujosa d'Esquerra Oberta de Bunyola ha aconseguit la batlia després de rebre el suport de set regidors i l'abstenció del PP i ABI. Molts veïns han assistit al ple que ha clos amb una festa amb refrigeri inclòs. El nou batle ha sortit a la balconada i ha saludat al so de les xeremies.

Llubí: Magdalena Perelló ha estat investida com a nova batlessa del municipi.

Manacor: Miquel Oliver ha estat investit batle, en un ple tens a causa de les desavinences de darrera hora amb El Pi. Amb tot, Oliver ha agraït al poble el suport rebut per tal de poder accedir a la batlia.

Mancor de la Vall: Guillem Villalonga ha estat envestit com a nou batle de la localitat enmig de l'alegria i la joia dels nombrosos veïns que han assistit a l'acte. Ha agraït el suport rebut per ser investit el primer batle d'esquerres que té el poble en la seva història.

Marratxí: Joan Francesc Canyelles ha estat investit com a batle enmig de l'eufòria dels nombrosos veïns que han assistit al plenari. El nou batle ha agraït el suport rebut i ha mostrat la seva satisfacció per desbancar un dels feus històrics del PP.

Montuïri: Joan Verger ha estat envestit batle gràcies als cinc regidors de la formació i un vot dels socialistes. La sala de plens ha quedat petita per acollir els veïns que volien assistir a l'acte. La nova primera vara ha agraït els suports rebuts i ha fet una exposició dels seus eixos programàtics de govern.

Felanitx: El Joan Xamena del bloc per Felanitx ha estat investit nou batle del municipi gràcies a l'acord assolit amb El Pi. Durant el seu discurs, ha destacat els eixos de govern i ha rebut el suport de Biel Barceló, líder de MÉS.

Sóller: Jaume Servera ha estat investit batle de Sóller en un ple carregat d'emoció.

Santa Maria: Nicolau Canyelles és el nou balte de la localitat  gràcies a l'abstenció del PP i PSOE.

Lloret: Antoni Bennàssar d'Endavant Lloret ha estat envestit com a nou batle de la localitat.

Pollença: Miquel Angel March de Junts Avançam ha estat investit com a nou batle de la localitat, després d'arribar a un acord amb Unió Mollera i rebre els suports d'Alternativa per Pollença.

Puigpunyent: Gabriel Ferrà d'IPG ha estat investit nou batle del municipi en un acte emotiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.