Setmanari d'informació local - 138 anys

La Guàrdia Civil imputa una dona per un comentari anònim en un diari a Internet

703

La Guàrdia Civil ha imputat una dona per un presumpte delicte d'Apologia del Terrorisme i un altre d'Injúries Greus amb Publicitat, per haver fet «comentaris ofensius dirigits a membres de la Guàrdia Civil ferits o morts per arma de foc».

En concret, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat, aquest dimecres, agents del Servei d'Informació de la Guàrdia Civil de la Comandància de les Balears, varen realitzar dos registres en un establiment i un domicili a Palma, on varen confiscar material informàtic.

Els registres són el resultat d'una investigació iniciada temps enrere, en el marc del seguiment de la comissió de delictes d'incitació a l'odi a través de les xarxes socials d'Internet.

La dona ha estat imputada després d'haver comentat una notícia al diari Última Hora, en la seva versió digital. Segons afirmen les mateixes fonts, «cal destacar per la seva crueltat», els comentaris en què «es desitjava la mort de l'agent»  ferit greu per un tret durant una presa d'ostatges a Saragossa, uns mesos enrere. El comentari afirmava que celebraria la mort del Guàrdia Civil «amb una botella de whisky de reserva».

L'autora del comentari també es lamentava que aquests esdeveniments no coincidissin amb l'aniversari «dels policies voladors de Magaluf» en clara al·lusió als guàrdies civils Carlos Saenz de Tejada García i Diego Salvá Lezaún, assassinats per l'organització armada ETA l'estiu de 2009.

Les diligències continuen obertes i no es descarten noves actuacions o imputacions en el marc d'aquesta operació.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.