Setmanari Sóller

134
anys

Els claustres dels instituts es rebel•len contra els horaris i itineraris LOMQE

660

Un total de 19 centres han votat en contra dels nous currículums.

06-06-2015Arxiu

Els claustres d’instituts es rebel·len contra els horaris i itineraries LOMQUE. Un total de 19 centres, segons ha informat l’Assamblea de Docents, han votat en contra dels nous currículums per a secundària i batxillerat adapatats a la nova normativa.

Aquests centres són els IES Santa Margalida, Porreres, Son Pacs, Borja Moll, Esporles, sa Colomina, Llucmajor, Sureda i Blanes, la Ribera, Sineu, Xarc, Marc Ferrer, Mª Àngels Cardona, Alcúdia, Pau Casesnoves, Felanitx, Santa Maria, Son Ferrer i Sant Marçal.

Des del comitè de vaga de l'Assemblea de Docents esperen que el grup de treball tripartit aviat anunciï una solució que permetrà desembossar aquesta situació fruit de les polítiques educatives del Govern Bauzà.

L’Assamblea vol remarcar que, a més dels qüestionaments pedagògics, els preocupa la pèrdua de llocs de feina que comporten els nous horaris i itineraris. «Un nou intent de retallar personal d'un Govern Bauzà i d'una Conselleria agonitzants. Davant aquestes noves agressions, la millor resposta dels claustres és la fermesa i la unitat», ha assegurat l’Assamblea.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris