Setmanari Sóller

135
anys

Setmanari Soller Actualitat_down

Sóller » Local

La Policia Local controlarà les terrasses de la Plaça

|

La Policia Local de Sóller durà a terme una campanya informativa entre els encarregats de bars i cafeteries de plaça per tal que respectin les limitacions de les terrasses i deixin els espais suficients per passar a vianants i a persones amb mobilitat reduïda que es desplacin amb cadires de rodes. També demanaran que es deixi espai suficient per a passar amb cotxets d’infants, varen informar fonts municipals.

El PSIB denuncia que el consorci de la Serra no compleix el pla de gestió
Sóller » Comarca

El PSIB denuncia que el consorci de la Serra no compleix el pla de gestió

|

El Grup Socialista del Consell de Mallorca ha mostrat la seva «preocupació» per l’incompliment del Pla de Gestió de la Serra de Tramuntana. El portaveu del PSIB-PSOE a la institució insular, Jaume Garau, ha recordat que les actuacions del Consorci de la Serra han estat «pràcticament nul·les» i ha assegurat que «la gestió d’aquest és més important que fer actuacions populistes».

L'oliva DO ja té logo per treure al mercat les primeres 25 tones
Sóller » Local

L'oliva DO ja té logo per treure al mercat les primeres 25 tones

|

Les primeres olives de la Denominació d'Origen «Oliva de Mallorca», un producte en el que la Vall de Sóller i la Serra de Tramuntana serà altament competitiu surten al mercat. Aquesta setmana s'ha presentat el logo d'aquest nou producte i els resultats d'aquesta primera campanya que permetrà la comercialització de 19,5 tones d'oliva verda i 5,4 tones d'oliva negra, 25.000 quilos en total.